start

kontakter

lördag 17 december 2016

Veckan som var.

Under veckan som gick så var det många saker som vi avslutade. I so avslutade vi jultemat med att läsa om Jesu födelse och måla krubbor. I svenska har vi skrivit meningar till juliga bilder. Matteboken är nästan slut och vi har gjort en del diagnoser. 
På tisdagen var det mycket övning inför kvällens lucia. Barnen gjorde detta fantastiskt bra. Härligt att få vara fröknar till ett sådant gäng. Vi är mycket stolta!
På onsdagen var det sista gympan och sedan bjöd musikskolans lärare på en julkonsert. Det är så härligt att se hela skolan sjunga och dansa med till jullåtarna de spelar.
På torsdagen läste vi mycket och nu är det väldigt nära ett bokkalas. Fattades bara 9 böcker så hade barnen läst 80 st tillsammans. Ännu mindre nu för vi hann läsa på fredagen också. 
På fredagen gjorde vi fina snöglober och så hade vi julbord i klassrummet. Lugnt och mysigt. Tack köket som gör det möjligt. 

Nästa vecka är det två skoldagar och sedan avslutning i kyrkan på onsdag kl 8,10. Sedan får eleverna ett välbehövligt jullov!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar